Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht en litigation (conflictbeslechting).
Deze expertises passen bij onze innovatieve en ambitieuze cliënten. We zijn de dealmaker in een investeringsronde. We adviseren creatieve cliënten over design en bescherming. En we helpen online bedrijven om te gaan met de steeds veranderende privacy-wetgeving.

Ondernemingsrecht

Wij houden ons onder meer bezig met het adviseren bij oprichting, samenwerking en structurering, het begeleiden van investeringsrondes en het opzetten van werknemersparticipatieregelingen.

Ondernemingsrecht

Intellectueel eigendomsrecht

Het intellectueel eigendomsrecht gaat over de rechten op bescherming van intellectuele creaties. Wij adviseren cliënten over onder andere auteursrecht, merkenrecht, reclamerecht en knowhowbescherming.

Intellectueel eigendomsrecht

Privacyrecht

Persoonsgegevens zijn door de privacywetgeving beschermd. Bijna al onze cliënten verwerken persoonsgegevens. Wij adviseren hen hoe om te gaan met de privacywetgeving.

Privacyrecht

Litigation

Wij staan ondernemers bij in geschillen tussen ondernemingen en andere marktpartijen (Commercial Litigation) en geschillen tussen de vennootschap en de daarbij direct betrokkenen, zoals aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en de ondernemingsraad (Corporate Litigation).

Litigation
Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
© 2019 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy