• Expertise
 • Over ons
 • Team
 • Cliënten
 • Contact
 • Dé juridische partner voor groei, tech en sociale ondernemingen

  De Roos Advocaten is een ervaren, toegankelijk en transparant advocatenkantoor. We leveren steengoed juridisch advies op maat op het gebied van OndernemingsrechtIntellectueel EigendomsrechtPrivacyrechtFinancieel recht, Litigation en Arbeidsrecht. We zijn het juridische verlengstuk van je onderneming.

  Full service

  Het team van De Roos Advocaten bestaat uit advocaten gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht, financieel recht, arbeidsrecht en litigation. We werken veel samen met advocaten met kennis van andere rechtsgebieden als het fiscaal recht en huurrecht. Zo zijn we dé full service juridische partner voor innovatieve growth ondernemingen.

  Meer over onze specialismen

  Track record

  De Roos Advocaten heeft jarenlange ervaring met het adviseren van innovatieve, online en creatieve organisaties. We hebben veel investeringsrondes in dit type bedrijven begeleid, zowel aan de kant van de ondernemer als de investeerder. Verder hebben we veel ervaring met de uitdagingen voor (online) ondernemingen op het gebied van privacy en de bescherming van knowhow en creatieve uitingen.

  Maak kennis met onze advocaten

  Focus op innovatie

  Het clientèle van De Roos Advocaten bestaat uit disruptors. Vaak gaan de plannen van deze innovatieve ondernemingen sneller dan de wetgeving. De Roos Advocaten weet pragmatisch te adviseren en kijkt naar de mogelijkheden binnen het juridische kader om innovatie mogelijk te laten zijn.

  Bekijk onze cliënten

  Sociaal en pro bono

  De Roos Advocaten focust haar pro-bono werk op: duurzaamheid, vluchtelingen, onderwijs en kunst. We hielpen onder meer de Plastic Soup Foundation, Universiteit van Nederland, Circle Economy, en Hack Your Future. Social Enterprises krijgen bij ons korting. Zo hopen wij ons steentje bij te dragen aan een duurzamere en sociale wereld.

  Lees hier meer.

  Hulp nodig?

  Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

  Ontvang onze nieuwsbrief

   Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.