• Expertise
 • Over ons
 • Team
 • Cliënten
 • Contact
 • Expertise

  Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht, dispute resolution (conflictbeslechting) en arbeidsrecht. Deze expertises passen bij onze innovatieve en ambitieuze cliënten. We zijn de dealmaker in een investeringsronde. We adviseren creatieve cliënten over design en bescherming. En we helpen online bedrijven om te gaan met de steeds veranderende privacy-wetgeving.

  Ondernemingsrecht

  Wij houden ons onder meer bezig met het adviseren bij oprichting, samenwerking en structurering, het begeleiden van investeringsrondes en het opzetten van werknemersparticipatieregelingen.

  Ondernemingsrecht

  Intellectueel eigendomsrecht

  Het intellectueel eigendomsrecht gaat over de rechten op bescherming van intellectuele creaties. Wij adviseren cliënten over onder andere auteursrecht, merkenrecht, reclamerecht en knowhowbescherming.

  Intellectueel eigendomsrecht

  Privacyrecht

  Persoonsgegevens zijn door de privacywetgeving beschermd. Bijna al onze cliënten verwerken persoonsgegevens. Wij adviseren hen hoe om te gaan met de privacywetgeving. Ook stellen wij voor cliënten vaak privacy policies en cookie statements op.

  Privacyrecht

  Financieel recht

  Voor bedrijven met een innovatief businessmodel kan het een uitdaging zijn om in kaart te brengen welke regels van het Financieel Recht precies van toepassing zijn. Wij adviseren bedrijven o.a. op het gebied van markttoegang, het aanvragen van een vergunning of ontheffing, financiële bedrijfsvoering en verplichtingen.

  Financieel recht

  Litigation

  Wij staan ondernemers bij in geschillen tussen ondernemingen en andere marktpartijen (Commercial Litigation) en tussen de vennootschap en de daarbij direct betrokkenen, zoals aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en de ondernemingsraad (Corporate Litigation).

  Litigation

  Arbeidsrecht

  Als ondernemer heb je automatisch te maken met het arbeidsrecht, of je nu 5, 50 of 500 mensen in je organisatie hebt werken. Wij adviseren bedrijven over alle aspecten van het arbeidsrecht, waaronder een goede arbeidsovereenkomst, een evenwichtige vertrekregeling, een werknemersgeschil en medezeggenschap.

  Arbeidsrecht

  Hulp nodig?

  Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

  Ontvang onze nieuwsbrief

   Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.