• Expertise
 • Over ons
 • Team
 • Cliënten
 • Contact
 • Terug naar overzicht

  Bas van Voorst

  Bas van Voorst studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht. Zijn master Onderneming en Recht sloot hij cum laude af met een scriptie over de aansprakelijkheid van aandeelhouders van een spv. Naast zijn studie was Bas onder meer actief bij een pleitvereniging, een rechtswinkel en als hoofdredacteur van een juridisch tijdschrift.

  Na anderhalf jaar bij een juristenkantoor te hebben gewerkt, startte hij in zijn derde studiejaar zijn eigen juristenpraktijk. Daarmee stond hij voornamelijk mkb’ers bij in rechtszaken en met het opstellen van overeenkomsten. Dit werk varieerde van enerzijds simpele incassozaken en opdrachtovereenkomsten tot anderzijds complexe geschillen, internationale distributieovereenkomsten en het begeleiden van bedrijfsovernames.

  Na zijn studie koos Bas voor de advocatuur, ondanks een aanbod van de universiteit om te promoveren. Hij staakte zijn bedrijf en liep een drietal stages bij verschillende advocatenkantoren. In juni 2019 is Bas begonnen bij De Roos Advocaten op de sectie ondernemingsrecht. Daar houdt hij zich met name bezig met commerciële en ondernemingsrechtelijke contracten en geschillen. Ook zit hij in de raad van advies bij Everyday Refugees.

  Hulp nodig?

  Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

  Ontvang onze nieuwsbrief

   Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.