Barbara SchogtWij gebruiken je naam en contactgegevens alleen om op je bericht te kunnen reageren en niet voor andere doeleinden. Lees meer over ons privacy policy beleid in de Privacy Policy.

Barbara Schogt

Advocaat

| E: barbara@deroosadvocaten.nl |

Barbara Schogt 

werd in 2013 als advocaat beëdigd bij Allen & Overy op de sectie Banking. Daar hield zij zich voornamelijk bezig met het opstellen van leningsdocumentatie (LMA) voor corporate financieringen en het begeleiden van verkooptrajecten van leningportefeuilles. Haar proceservaring heeft Barbara opgedaan binnen de sectie Employment.

Ook heeft zij waardevol inzicht gekregen in de bedrijfsvoering van clienten door een secondment bij een grote Nederlandse bank. In 2018 is Barbara bij De Roos Advocaten aan de slag gegaan om zich daar verder toe te leggen op de combinatie van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Binnen De Roos Advocaten richt zij zich met name op het adviseren en procederen over transactiedocumentatie, arbeids- en managementovereenkomsten en werknemersparticipatie.

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
© 2019 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy