• Expertise
 • Over ons
 • Team
 • Cliënten
 • Contact
 • Terug naar overzicht

  Bas Dijkmans van Gunst

  Bas Dijkmans van Gunst is advocaat IT-recht. Hij begon in 2016 als advocaat bij Van Doorne, waar hij zich specialiseerde in het IT-recht en Procesrecht. Sinds 2022 werkt Bas bij de Roos Advocaten.  Bas adviseert cliënten bij commerciële contracten en trajecten die zien op SaaS, licenties, implementaties, softwareontwikkeling en outsourcing. Daarnaast heeft Bas ervaring in commerciële en beroepsaansprakelijkheidsgeschillen. Hij staat cliënten bij in de effectieve oplossing van IT-gerelateerde geschillen als dat onverhoopt nodig is.

  Als advocaat deed Bas in-house ervaring op tijdens een detachering als legal counsel bij EY, waar hij adviseerde over IT-contracten aan zowel leveranciers- als afnemerskant. Voordat Bas aan de slag ging als advocaat werkte hij ruim drie jaar bij Legalloyd. Daar schreef hij verschillende contracten voor de innovatieve online contractentool en adviseerde hij klanten met juridische vragen.

  Bas studeerde in Amsterdam en voltooide de master Informatierecht aan het Instituut voor Informatierecht. Naast de rechtenstudie rondde Bas de bachelor Media en Cultuur (richting New Media and Digital Culture) aan de UvA af. Bas is lid van De Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR).

  Hulp nodig?

  Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

  Ontvang onze nieuwsbrief

   Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.