• Expertise
 • Over ons
 • Team
 • Cliënten
 • Contact
 • Terug naar overzicht

  Bas van de Scheur

  Bas van de Scheur is advocaat arbeidsrecht. Na zijn promotieonderzoek (Ph.D.) in Europees recht aan het Europees Universitair Instituut in Florence, specialiseerde Bas zich als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek (2011-2021) in het arbeidsrecht. In januari 2022 sloot Bas zich als partner aan bij De Roos Advocaten.

  Bas adviseert en procedeert over arbeidsrechtelijke onderwerpen in brede zin, waaronder arbeids- en managementovereenkomsten, flexibele arbeidsverhoudingen, opzegging en ontbinding, bestuurdersontslag, werkgeversaansprakelijkheid en het concurrentie- en relatiebeding. Daarnaast adviseert Bas over de arbeidsrechtelijke aspecten van fusies en overnames, zoals overgang van onderneming en medezeggenschap.

  In 2021 rondde Bas de specialistische Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) af aan de Erasmus University Rotterdam. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). Daarnaast levert hij op vaste basis bijdragen aan Rechtspraak Arbeidsrecht (RAR).

  Hulp nodig?

  Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

  Ontvang onze nieuwsbrief

   Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.