Chloé Oosterveer

Legal AssistantWij gebruiken je naam en contactgegevens alleen om op je bericht te kunnen reageren en niet voor andere doeleinden. Lees meer over ons privacy policy beleid in de Privacy Policy.

Chloé Oosterveer

Legal & Executive assistant

| E: chloe@deroosadvocaten.nl |

Chloé rondde in 2019 haar Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Hogeschool van Amsterdam af. Daarvoor behaalde ze haar MBO diploma Juridisch Medewerker Zakelijke Dienstverlening aan het ROC. Tijdens haar studies heeft zij werkervaring opgedaan binnen het intellectueel eigendomsrecht bij i-ee. advocatenkantoor in Uitgeest en bij de Merkplaats in Amsterdam. Chloé heeft tijdens haar Bachelor de minor ‘Ethiek voor de beroepspraktijk gevolgd’. Mede door het volgen van deze minor wordt zij enthousiast van de sociale missie die leeft binnen De Roos Advocaten.

Momenteel werkt Chloé mee in het Intellectueel eigendom- en Privacyrecht team. Ze verricht verschillende juridische, organisatorische en onderzoeks werkzaamheden. Daarnaast helpt ze mee in het office team, het cliënt contact en het financieel management van De Roos Advocaten.

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
©2020 De Roos Advocaten Coöperatief U.A. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy