• Expertise
 • Over ons
 • Team
 • Cliënten
 • Contact
 • Terug naar overzicht

  Cornélie den Outer

  Cornélie den Outer is advocaat ondernemingsrecht. Zij begon haar carrière bij Houthoff, waar ze zich specialiseerde op het gebied van corporate litigation. Sinds 2018 werkt zij in het ondernemingsrechtteam van De Roos Advocaten, waar zij zich richt op overnames, investeringsrondes en werknemersparticipaties.

  Cornélie studeerde aan de Universiteit van Nottingham (Verenigd Koninkrijk) en aan de Universiteit van Lund (Zweden) waar ze met een first with distinction haar bachelor European Politics behaalde. Aan de Universiteit van Amsterdam rondde Cornélie haar bachelor rechtsgeleerdheid en master International Trade and Investment Law cum laude af. In 2019 volgde Cornélie de Blikverruimers opleiding voor toezichthouders en commissarissen “Toezichthouder van Morgen”.In 2021 volgde ze een opleiding managerial finance aan de London School of Economics.

  Cornélie is bestuurslid van Stichting Vive l’Initiative die beurzen verstrekt aan schoolgaande kinderen in Burkina Faso en Mali. In 2016 – 2017 was zij bestuurslid van Stichting Justitia van de Amsterdamse Balie en vrijwilliger voor Lawyers for Lawyers.

  Voorbeeldzaken van Cornélie:

  Door Cornélie gepubliceerde artikelen:

  Hulp nodig?

  Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

  Ontvang onze nieuwsbrief

   Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.