Cornélie den OuterWij gebruiken je naam en contactgegevens alleen om op je bericht te kunnen reageren en niet voor andere doeleinden. Lees meer over onze Algemene Voorwaarden & Privacy Policy.

Cornélie den Outer

Advocaat

| E: cornelie@deroosadvocaten.nl | T: 06-30045311 |

Cornélie den Outer is advocaat ondernemingsrecht. Ze startte haar carrière bij Houthoff waar ze zich specialiseerde in corporate litigation. Bij De Roos Advocaten legt zij zich toe op het adviseren en procederen over ondernemingsrechtelijke en verbintenisrechtelijke kwesties.

Voor haar studie rechten behaalde Cornélie haar bachelor European Politics aan de University of Nottingham in Engeland. Haar rechtenstudie volgde ze vervolgens aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze de master in internationaal handels- en investeringsrecht cum laude afrondde. Naast haar werk als advocaat is Cornélie fractiemedewerker van D’66 Amsterdam West en was zij penningmeester van Stichting Justitia van de Jonge Balie Amsterdam.

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
© 2018 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy