Danny HoekzemaWij gebruiken je naam en contactgegevens alleen om op je bericht te kunnen reageren en niet voor andere doeleinden. Lees meer over onze Algemene Voorwaarden & Privacy Policy.

Danny Hoekzema

Advocaat

| E: danny@deroosadvocaten.nl | T: 0652652670 |

Danny Hoekzema heeft in 2016 zijn master Law & Technology (Universiteit van Tilburg) afgerond met een scriptie over de regulering van zelfrijdende auto’s. Direct hierna startte hij met een traineeship bij de Rijksoverheid. Tijdens dit traineeship werkte hij bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de Nederlandse Ambassade in Frankrijk. Binnen zijn werkzaamheden stond privacyrecht en de regulering van innovatieve technologieën altijd centraal.

Danny merkte dat hij vooral het samenwerken met, en het adviseren van het bedrijfsleven leuk vond, waardoor hij besloot de overstap naar de advocatuur te maken. Bij De Roos Advocaten focust Danny zich op de rechtsgebieden Privacyrecht en Intellectueel Eigendomsrecht

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
© 2018 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy