• Expertise
 • Over ons
 • Team
 • Cliënten
 • Contact
 • Terug naar overzicht

  Helena Lysaght

  Helena Lysaght is advocaat intellectueel eigendomsrecht. Helena startte haar carrière op de procespraktijk van Stibbe, werkte daarna als legal counsel, om zich vervolgens te specialiseren als IE-advocaat. In 2021 maakte Helena de overstap naar De Roos Advocaten.

  Helena is trusted advisor van ondernemingen in de retail- en fashion-industrie. Zij staat merken bij die zich richten op persoonlijke verzorging. Ook adviseert zij aan reclame- en PR-bureaus.

  De eerdere werkervaring van Helena maken haar tot een allround advocaat, die goed kan meedenken over grensoverschrijdende kwesties.

  Helena is gespecialiseerd in brand management en adviseert en procedeert over het auteursrecht, merkenrecht en modellenrecht, en kwesties die aan het intellectueel eigendomsrecht raken zoals licentiegeschillen en productaansprakelijkheid.  

  Helena heeft de Nederlandse en Britse nationaliteit. Helena studeerde rechten aan onder meer de University of Oxford. In 2020 heeft Helena de postacademische specialisatieopleiding ‘Intellectueel eigendoms- en procesrecht in de commerciële praktijk’ aan de S.K. Martens Academie cum laude afgerond. Helena is geïnteresseerd in brand en product design (inclusief duurzame oplossingen).

  Hulp nodig?

  Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

  Ontvang onze nieuwsbrief

   Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.