• Expertise
 • Over ons
 • Team
 • Cliënten
 • Contact
 • Terug naar overzicht

  Ivan de Casseres

  Ivan de Casseres werkte bij De Brauw Blackstone Westbroek op de afdelingen financiële markten en aansprakelijkheid van financiële dienstverleners. Vanaf 2017 tot hij in 2019 bij De Roos Advocaten aan de slag ging, woonde Ivan afwisselend in Zürich, Berlijn en Amsterdam, waar hij werkte in de FinTech- en blockchain-sectoren, veelal voor startups en scale-ups. Ivan wordt enthousiast van het vinden van een juridische oplossing voor hele nieuwe technologieën, die vaak niet eens bestonden toen de wetten werden geschreven. Ivan is onderdeel van de Financieel Toezicht en Blockchain-praktijk van De Roos Advocaten.

  Ivan studeerde algemeen civiel en ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden en internationale en energie-investeringen aan de Unversity of Texas. Hij volgt momenteel ook een driejarige opleiding voor coaching en het ontwikkelen van mensen en organisaties. Ivan is bijzonder geïnteresseerd in artificiële intelligentie en ‘Web 3’-technologie; en hoe dit een impact zou kunnen hebben op hoe onze maatschappijen zijn vormgegeven.

  Ivan is coauteur van het Handboek Marktmisbruik.

  Hulp nodig?

  Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

  Ontvang onze nieuwsbrief

   Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.