Joni UhlenbeckWij gebruiken je naam en contactgegevens alleen om op je bericht te kunnen reageren en niet voor andere doeleinden. Lees meer over ons privacy policy beleid in de Privacy Policy.

Joni Uhlenbeck

CEO

| E: joni@deroosadvocaten.nl |  

Joni Uhlenbeck is de CEO van De Roos Advocaten. Zij houdt zich bezig met de strategie, financiën, HR, klanttevredenheid, PR en alles wat er nog meer bij het managen van een advocatenkantoor komt kijken.

Afgestudeerd als antropologe, begon ze haar carrière als onderzoeker op het gebied van urbane thema’s en politieke participatie. In 2009 koos ze voor het ondernemerschap; ze zette een online fietsenbedrijf in Ierland op en de social enterprise JO Cadeau in Nederland. Met de cadeaubonnenwebsite JO Cadeau spoorde ze bedrijven en particulieren aan om geen spullen maar diensten van freelancers cadeau te geven. De missies? De throw-away-culture tegen gaan en zelfstandig ondernemerschap stimuleren.

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
©2020 De Roos Advocaten Coöperatief U.A. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy