Mariska van der PluijmWij gebruiken je naam en contactgegevens alleen om op je bericht te kunnen reageren en niet voor andere doeleinden. Lees meer over ons privacy policy beleid in de Privacy Policy.

Mariska van der Pluijm

Advocaat

| E: mariska@deroosadvocaten.nl | T: 06-81406448

Mariska van der Pluijm werd in 2013 als advocaat beëdigd bij Loyens & Loeff. Ze werkte daar op de afdelingen Banking & Finance en Corporate Litigation. Haar interesse in startende en innovatieve bedrijven bracht haar in 2016 bij accelerator Rockstart, waar zij als Investor Relations Manager aan de slag ging. In deze functie bracht zij start-ups en investeerders bij elkaar en was zij verantwoordelijk voor de juridische documentatie rondom het Rockstart Accelerator Program.

Toch begon de advocatuur weer te kriebelen. In 2017 is Mariska weer beëdigd als advocaat en aan de slag gegaan bij De Roos Advocaten. Hier houdt zij zich voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht, financieel recht (Wet financieel toezicht), commerciële contracten en conflicten.

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
© 2019 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy