Marjolijn JimminkWij gebruiken je naam en contactgegevens alleen om op je bericht te kunnen reageren en niet voor andere doeleinden. Lees meer over ons privacy policy beleid in de Privacy Policy.

Marjolijn Jimmink

Advocaat

| E: marjolijn@deroosadvocaten.nl | T: 06-83901688

Marjolijn Jimmink  begon in 2005 als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek. Hier adviseerde zij cliënten en procedeerde zij over de inbreuk op en bescherming van intellectuele eigendoms-, IT- en privacy rechten als onderdeel van de sectie IP/ICT. Verder begeleidde zij bedrijfsovernames, samenwerkingen en investeringstrajecten bij de sectie M&A Corporate.

Tussen 2009 en 2015 was Marjolijn achtereenvolgend werkzaam als in-house counsel in Londen, Amsterdam en Sydney. Hier deed zij ruime ervaring op in het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van commerciële contracten, het adviseren inzake allerhande compliance issues en het coördineren van geschillen. Daarnaast volgde zij een Master of Commerce (bedrijfskunde) aan de University of Sydney waarbij zij in 2013 afstudeerde in de richting Strategy, Innovation and Entrepreneurship.

Uiteindelijk kwam Marjolijn tot de conclusie dat zij zich in de advocatuur het meest op haar plek voelt. In 2017 heeft zij zich dan ook opnieuw laten beëdigen tot advocaat en is zij aan de slag gegaan bij De Roos Advocaten. Hier houdt zij zich met name bezig met het intellectueel eigendomsrecht, privacy en commerciële overeenkomsten.

Lidmaatschappen:

  • Vereniging voor Auteursrecht
Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
©2020 De Roos Advocaten Coöperatief U.A. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy