• Expertise
 • Over ons
 • Team
 • Cliënten
 • Contact
 • Terug naar overzicht

  Maud Slaghek

  Maud Slaghek werkt sinds september 2020 als advocaat bij De Roos Advocaten.

  Zij specialiseert zich voornamelijk in het Privacyrecht en het Arbeidsrecht. Op het gebied van het privacyrecht adviseert Maud organisaties over een breed scala aan onderwerpen, waaronder het inrichten van een privacy compliant business model, het draaien van privacy programma’s, het afhandelen van datalekken en overige (ad hoc) privacyvraagstukken. Daarnaast focust Maud zich op het bijstaan van start-ups die deelnemen in een quick growth start-up program. Op het gebied van arbeidsrecht is Maud betrokken bij diverse dossiers, waaronder het bijstaan van werkgevers en werknemers in ontslagprocedures, het opstellen van contracten en het ondersteunen bij alledaagse arbeidsrechtelijke kwesties.

  Voordat Maud bij De Roos Advocaten startte, is zij werkzaam geweest bij een groot consultancykantoor in Amsterdam met persoonsgegevensverwerking als kernactiviteit. Hier is zij van juridisch assistent doorgegroeid tot bedrijfsjurist (“Privacy Officer”), waarbij zij vooral de processen rondom privacy en gegevensverwerking bewaakte.

  Maud studeerde Cum Laude af met de master Rechtsgeleerdheid: Internet, Intellectuele eigendom en ICT aan de VU. Daarvoor behaalde zij nominaal haar pre-master aan de OU en haar HBO-rechten bachelor aan de Hanze Hogeschool Groningen.

  Hulp nodig?

  Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

  Ontvang onze nieuwsbrief

   Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.