• Expertise
 • Over ons
 • Team
 • Cliënten
 • Contact
 • Terug naar overzicht

  Robert de Vries

  Robert de Vries is advocaat ondernemingsrecht. Zijn advocatencarrière startte hij in 2014 bij NautaDutilh, waar hij ruime juridische ervaring opdeed, hoofdzakelijk op het gebied van financieel procesrecht en verbintenissenrecht voor grotere bedrijven en financiële instelling. In 2018 is Robert deel uit gaan maken van het ondernemingsrecht team van De Roos Advocaten, waar hij zich toelegt op alle juridische aspecten waar (groei)ondernemingen mee te maken krijgen.

  Hij is de trusted advisor van verschillende groei-ondernemingen en hun founders. Hij assisteert, adviseert en procedeert onder andere op het gebied van commercial contracting, legal begeleiding bij investeringsrondes (venture capital), overnameprocessen en dispute resolution. Door zijn ervaring als onder meer legal counsel heeft hij een brede kennis van alle juridische aspecten die er spelen binnen een onderneming. Dit maakt hem een geliefde sparringpartner en go-to problem solver voor zijn cliënten.

  Cliënten beschrijven Robert onder meer als: “inventive”, “flexible”, “genuinely involved” en “highly knowledgeable”.

  Recente voorbeelden van Robert zijn werk:

  Hulp nodig?

  Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

  Ontvang onze nieuwsbrief

   Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.