Sander KooijmanWij gebruiken je naam en contactgegevens alleen om op je bericht te kunnen reageren en niet voor andere doeleinden. Lees meer over ons privacy policy beleid in de Privacy Policy.

Sander Kooijman

Advocaat

| E: sander@deroosadvocaten.nl | T: 06-57577200

Sander Kooijman werd in 2009 als advocaat beëdigd bij De Brauw Blackstone Westbroek. Daar zorgde hij ervoor dat (complexe) commerciële afspraken solide en leesbaar op papier kwamen te staan (commerciële contracten), verleende bijstand in conflictsituaties (procederen, wanneer nodig), begeleidde bedrijfsovernames, samenwerkingen en investeringstrajecten (overnames & ondernemingsrecht) en adviseerde bedrijven over wat zij wel/niet met of tegen concurrenten mogen doen (mededingingsrecht).

Eind 2014 besloot hij het roer om te gooien. Noord-as in plaats van Zuid-as. Kleine(re) innovatieve ondernemingen in plaats van de grote corporates. Het faciliteren van ondernemingen die een positieve impact willen maken is zijn hoofdwens en doel. Door het creëren van een solide juridische infrastructuur. Via helder advies zonder poespas. Bij De Roos Advocaten specialiseert hij zich in werknemersparticipatie. Verder adviseert hij bedrijven in commerciële contracten, conflicten en investeringsrondes.

Naast zijn werk als advocaat bij De Roos Advocaten zette Sander de Zee-As op (professionele werkplekken aan het strand van Zandvoort) en is hij lid van de covestment coöperatie Generous Minds.

Trackrecord:

  • Opzet van verschillende innovatieve venture capital funds. Advies aan investeerders bij participaties;
  • Implementeren van werknemersparticipatie bij ondernemingen (op basis van aandelen & winstdeling);
  • Advies oprichting (structurering, aandeelhoudersovereenkomsten), financiering (series A en convertible notes) en groei van venture;
  • Strategisch advies bij conflicten tussen founders / aandeelhouders;
  • Advisering reisorganisaties over wettelijke vereisten aan bedrijfsvoering.

Links:

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
©2020 De Roos Advocaten Coöperatief U.A. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy