Sarah SchokkerWij gebruiken je naam en contactgegevens alleen om op je bericht te kunnen reageren en niet voor andere doeleinden. Lees meer over ons privacy policy beleid in de Privacy Policy.

Sarah Schokker

Advocaat

| E: sarah@deroosadvocaten.nl | T: 0630362734 |

Sarah Schokker begon haar juridische carrière bij Kennedy Van der Laan waar ze als paralegal werkzaam was op de afdeling intellectueel eigendomsrecht en zich voornamelijk bezig hield met merkenrechtelijke kwesties.

Ze vervolgde haar carrière op de juridische afdeling van Flow Traders in Amsterdam en rondde in dezelfde periode haar master rechtsgeleerdheid af aan de Universiteit van Amsterdam. Na twee jaar bleek toch dat ze de wereld van de advocatuur niet kon loslaten en is ze aan de slag gegaan als paralegal op de afdeling Banking & Finance bij Allen & Overy waar zij zich onder meer bezig hield met due diligence onderzoeken en financieringstransacties.

Sinds april 2018 is Sarah werkzaam bij De Roos Advocaten. De focus ligt met name op de advisering omtrent de oprichting en structurering van vennootschappen, het opstellen en reviewen van diverse commerciële contracten en advisering bij conflicten tussen contractpartijen.

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
© 2019 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy