Sjors DobbelaarWij gebruiken je naam en contactgegevens alleen om op je bericht te kunnen reageren en niet voor andere doeleinden. Lees meer over ons privacy policy beleid in de Privacy Policy.

Sjors Dobbelaar

Advocaat

| E: sjors@deroosadvocaten.nl | T: 06-57444344

Sjors Dobbelaar is advocaat ondernemingsrecht en CEO van Legalloyd. Hij startte zijn carrière als advocaat bij Freshfields Bruckhaus Deringer LLP, waar hij zich specialiseerde in financieringen en herstructureringen. Sjors adviseert cliënten onder meer over bankfinanciering, obligatiefinancieringen, Wft verplichtingen, herstructureringen en bestuurdersaansprakelijkheid.

In 2015 gooide Sjors het roer om, hij verliet Freshfields en werd, na een kort avontuur in virtual reality geluid, mede-oprichter van Legalloyd. Legalloyd automatiseert juridisch werk met behulp van slimme software, online contracten en handige tools. Door de combinatie van zijn rol als CEO van Legalloyd en advocaat bij De Roos Advocaten denkt Sjors snel en pragmatisch mee met ondernemers en andere innovatieve (tech-)bedrijven.

Sjors is gespecialiseerd in:
  • Financieringen: onderhandelen van financieringsdocumentatie, zekerheidsrechten en strategisch advies over de financieringsmodaliteiten;
  • (Financiële) Herstructureringen: het begeleiden van herstructureringen voor doorstarts, met en zonder faillissement;
  • Bestuurdersaansprakelijkheid: adviseren van zowel schuldeisers als schuldenaren over bestuurdersaansprakelijkheid van schuldenaren;
  • Insolventie: advies over breed scala van insolventierechtsvragen, pre-pack, doorstart, aansprakelijkheid, uitwinning zekerheidsrechten, Pauliana, etc.
Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
© 2019 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy