Suzanne HiemstraWij gebruiken je naam en contactgegevens alleen om op je bericht te kunnen reageren en niet voor andere doeleinden. Lees meer over ons privacy policy beleid in de Privacy Policy.

Suzanne Hiemstra

Advocaat

| E: suzanne@deroosadvocaten.nl

Suzanne Hiemstra is gespecialiseerd in het Privacyrecht. Zij adviseert cliënten onder meer over hun Privacy Policies en hoe ze aan de nieuwe Privacy-regelgeving kunnen voldoen (GDPR, AVG). Haar scriptie voor de master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam ging over de bescherming van de privacy van minderjarigen op sociale media. Naast Privacyrecht behandelt ze veel dossiers die over het Intellectueel Eigendomsrecht gaan.

Voordat Suzanne bij De Roos Advocaten aan de slag ging, werkte ze als Document Associate bij Legalloyd. Bij Legalloyd stelde ze voor verschillende rechtsgebieden modelcontracten op en zorgde dat deze up-to-date waren. Ook voorzag ze MKB-ondernemers van juridisch advies. Tijdens haar master was Suzanne redacteur bij het tijdschrift Informail van de Studievereniging voor Informatierecht waar ze veel artikelen schreef over Privacyrecht en Intellectueel Eigendomsrecht en verschillende experts op deze rechtsgebieden interviewde. Ook heeft Suzanne zich tijdens haar studie als vrijwilliger ingezet voor het Juridisch Spreekuur Gedetineerden, waar ze gedetineerden adviseerde over uiteenlopende juridische kwesties.

Dit doet Suzanne…

  • opstellen en reviewen van privacy documenten
  • opstellen en reviewen algemene voorwaarden
  • advisering over privacy-wetgeving en omgang persoonsgegevens
  • overeenkomsten opstellen binnen het intellectuele eigendomsrecht

Links:

‘Wat zijn nou die cookies die je altijd accepteerd?’ (Suzanne voor NUtech podcast)

‘Websites grote gamebedrijven schenden massaal privacywet in Nederland’. (Suzanne voor Nu.nl)

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
©2020 De Roos Advocaten Coöperatief U.A. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy