Werken bij De Roos Advocaten

De Roos Advocaten is de no-nonsense legal partner voor innovators. We zijn ambitieus en willen de best mogelijke dienst leveren aan onze cliënten. Daarom zijn we altijd op zoek naar professionals die hieraan willen bijdragen.

Wij komen graag in contact met:

 • Ervaren arbeidsrechtadvocaten met 4+ jaar ervaring
 • Ervaren notarissen
 • Met een goede staat van dienst
 • Met een ondernemersgeest
 • Met goede coaching kwaliteiten
 • Met gevoel voor tech, media of creatieve business

Wij bieden:

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Veel flexibiliteit
 • Grote groei mogelijkheid
 • Professioneel kantoor, maar zonder pakken en stropdassen
 • Sta-zit bureaus, personal training, in-house gym, gezonde lunch

Over ons

De Roos Advocaten werkt voor baanbrekers: organisaties die bevlogen zijn over hun missie, dienst of product. De behoeften van onze cliënten lopen sterk uiteen. We procederen over bedrijfsmodellen die (nog) niet binnen de regels passen. We adviseren over design en bescherming. Of we helpen tech startups een deal met hun investeerder te maken. Met alle zaken die we behandelen willen we impact maken. We zijn gevestigd aan de ‘Noord As’. Bij ons is het iedere dag casual Friday, want we vinden het belangrijk wat je zegt, niet hoe je eruit ziet.

Ons team

In onze missie zoeken we naar een nieuwe, moderne vorm van advocatuur. We omarmen technologie en ondernemerschap. Daarom zijn we geen BV meer maar een coöperatie. Hierin nemen medewerkers deel aan de besluitvorming binnen de organisatie en delen ze mee in de winst.

We zijn wel ambitieus, niet money-driven, maar betrokken bij de samenleving, sociaal en duurzaam.

We doen Pro Bono werk voor stichtingen die vluchtelingen in ons land steun bieden bij het opbouwen van hun leven in Nederland, voor initiatieven die de klimaatproblematiek aanpakken en voor kunstenaars die met hun werk mens, cultuur en natuur dichter bij elkaar brengen. Elke medewerker bij De Roos Advocaten vindt deze sociale bijdrage van groot belang.

We vinden een gezonde werksfeer en werknemers erg belangrijk. Daarom hebben we een massagestoel, een in-house gym, bieden we personal training en iedere dag een heerlijke lunch gemaakt door onze huiskok Jaap.

Voel jij je aangetrokken tot onze missie en mensen?

En ben je zelf een baanbreker in de advocatuur?
Dan moeten we elkaar eens ontmoeten. We lichten het allemaal graag toe tijdens een gesprek.

Kom eens koffie drinken

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
© 2019 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy