Geïnspireerd door Semco Style: Iedereen de baas

Een van onze cliënten is het Semco Style Institute, dat de managementgedachte van de Braziliaanse Ricardo Semler verspreidt. Zij bieden trainingen aan ondernemers die van hun bedrijf een ‘Semco Style’ werkplek willen maken. Wij laten onszelf ook door deze ideeën inspireren; meer transparantie, meer zelfsturing, meer verantwoordelijkheid en minder hiërarchie. Dit voeren wij ook door in ons bedrijf door o.a. het delen van de cijfers, het mogelijk maken van flexwerken, een goede work-life balance en mede-ondernemerschap. Een belangrijk thema dat hieruit voortvloeit is werknemersparticipatie; één van de manieren om werknemers meer te betrekken en te laten delen in het succes van het bedrijf. Bij De Roos Advocatuur specialiseren we ons in werknemersparticipatieregelingen om deze participatieve manieren van samenwerken vorm te geven.

Onze oprichter en advocaat ondernemingsrecht Philip de Roos, is groot voorstander van Semco Style en adviseert cliënten regelmatig over werknemersparticipatie. Hij werd daarom geïnterviewd door de Groene Amsterdammer.

Lees hier het artikel Iedereen de de baas van de Groene Amsterdammer.

Semco Style ondernemen

Over ons

De Roos Advocaten is een ervaren, toegankelijk en transparant advocatenkantoor. We leveren steengoed juridisch advies op maat op het gebied van Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Commercieel contractenrecht en Privacyrecht. We zijn het juridische verlengstuk van je onderneming.

Advocaat ondernemingsrecht

Philip de Roos

Advocaat ondernemingsrecht

 

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
© 2018 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy