Milestones in early-stage funding

Advocaten Ondernemingsrecht Philip de Roos en Sander Kooijman schreven voor de Rockstart Law School de blog ‘milestones in early-stage funding’. In deze blog wordt vanuit een ondernemersperspectief ingegaan op investeringsrondes op basis van milestones in de beginfase van een bedrijf. Lees de uitgebreide blog hier en zie hierover ook de vlog van Rockstarts Legal team.

Meer weten over milestones? Lees ook de blog van Philip gepubliceerd op Sprout ‘Een investering met milestones? Wees in vredesnaam voorzichtig.’

Over ons

De Roos Advocaten is een ervaren, toegankelijk en transparant advocatenkantoor. We leveren steengoed juridisch advies op maat op het gebied van Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Commercieel contractenrecht en Privacyrecht. We zijn het juridische verlengstuk van je onderneming.

Sander Kooijman

Advocaat

Advocaat ondernemingsrecht

Philip de Roos

Advocaat

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
© 2018 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy