‘Mislukt? Dat woord gebruik ik nooit’

Onze oprichter Philip de Roos is geïnterviewd door het Advocatenblad. In het interview vertelt Philip over de robotisering van de advocatuur door zijn bedrijf Legalloyd. Het doel is dat standaard juridische werk met behulp van techniek snel en voor een toegankelijke prijs gebeurt, het specialistenwerk blijft dan over voor de advocaat. ‘We automatiseren processen die anderen nog zien als maatwerk’.

In het interview vol leuke quotes vertelt hij over ons kantoor, over hemzelf en over Legalloyd. Het volledige artikel kun je hier nalezen.

– ‘Zitten is het nieuwe roken’ – ‘Slimme dingen verzin je als je hersens in de lummelstand staan’ –  ‘Druk zijn is totaal niet cool’ – 

Over ons

De Roos Advocaten is een ervaren, toegankelijk en transparant advocatenkantoor. We leveren steengoed juridisch advies op maat op het gebied van Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Commercieel contractenrecht en Privacyrecht. We zijn het juridische verlengstuk van je onderneming.

Advocaat ondernemingsrecht

Philip de Roos

Advocaat ondernemingsrecht

 

Hulp nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Heeft u een juridische kwestie waar u vertrouwelijk advies over wilt inwinnen? Aarzel niet om met ons contact te zoeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

 
 

Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy.

De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam
© 2018 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy